apa yg dijangka tidak berlaku seperti yang diharap...~riann~
Image hosting by Photobucket
By: rehan titon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Saturday, 22-Mar-2008 06:51 Email | Share | | Bookmark
Nature Art Siri 2 - Scarecrow @ Taman Botani Putrajaya Presint 1

peserta di bawa menaiki tram
lawatan taman
bahan untuk membuat scarecrow
View all 8 photos...
22 Mac 2008-Taman Botani Putrajaya telah menganjurkan program Nature Art Siri 2 -Scarecrow. Walaupun sambutan kurang menggalakkan tetapi program ini tetap berlangsung dlm suasana yg meriah dengan gelagat peserta dan tenaga pengajar dari Bahagian Taman Botani. Best juga dapat siapkan 'scarecrow' ni dan amat sesuai kepada kanak-kanak di bawah 12 tahun....tapi jangan tak tahu ibu bapa yang datang mengikuti program ini juga turut sama menyiapkan scarecrow masing-masing. Sekiranya ada yang berminat terutamanya pelajar sekolah @ tadika...bolehlah hubungi Taman Botani Putrajaya di 03-88889090......jom kitar sama2 wat aktiviti yang menggunakan bahan-bahan terbuang. Best dan menarik sekali......

Untuk sesiapa yang berminat untuk join Botany Walk Hunt pada 5 April 2008....bolehlah hubungi TBP untuk maklumat/ pertanyaan lanjut................


Wednesday, 9-Jan-2008 03:19 Email | Share | | Bookmark
anak buah kesayangan aku.....

 
 
 
View all 5 photos...
Dari 2 orang anak buah...dah bertambah sorang. So skang nie aku dah ada 3 orang anak buah. Danish Imran...the latestnye..anak adik aku! Comey tau...suke tgk dia senyum. Dik Da n Abg Taqie pun dah besar...dah bijak2 dah... Abg Taqie skang pun dak pandai speaking omputih...baru umo 5 tahun..tp asyik dok tgk CD omputih jer...ckp ngan Tok n Wan pun nk selit2 omputih...cian Tok n Wan..ekekeke...

Dik Da keletah sgt....cakap mcm bertih!! Paling baik ngan Wan...pandai layan Wan...pujuk2 Wan mesti dapat gi jalan2 naik kete Wan yg kecik tu....Aku nie dapat main2 ngan anak buah je lah...ekekeke...tapi best lah.. leh release tension..sonok ngan budak2 nie...pandai cakap...pandai wat joke...


Sunday, 2-Sep-2007 09:36 Email | Share | | Bookmark
bila saya menjadi penyanyi koir...ahaks...

semasa perhimpunan dwi bulanan PJC
posing sbl nyanyi
kembara jalur gemilang 2007
View all 7 photos...
seronok dapat release tension...seronok dpt belajar jd manusia yg lebih confident..seronok sbb dah berani berdiri di hadapan..tak seronoknye bila mic tu asyik2 depan aku (tak sukenye!)..setiap kali lepas performance, rasa puas sgt (tak kisah laaa org ckp sedap ke idak...biasa laa manusia, ada yg puji dan ada yg keji). Dah setahun lebih join koir baru aku tahu...susahnye menyanyi nie!! Banyak benda kena belajar...BTW...thanks to Cikgu Razif Nizam...cikgu mmg bestlah...walaupun kitaorg takde lah best sgt,,,,saye bangga dpt jadi anak murid cikgu...skang ni baru saya tau nyanyi lagu Patriotik tu best sgt,.....


Saturday, 3-Feb-2007 06:25 Email | Share | | Bookmark
Karnival Kaki Pancing Putrajaya 2007

ramai gak yg datang...kul 5pg da standy dorang nie
semangat betul abang nie
tengok Tan Sri pun mancing gak
View all 12 photos...
Aku baru jer selesai bertugas di SISIRAN TASIK Presint 1, SISIRAN TASIK TAMAN WAWASAN dan SISIRAN TASIK Putrajaya....sbg 'krew' utk Karnival Kaki Pancing Putrajaya 2007. Jam 7.00 pagi aku da 'standby' kt tasik. Actually aku bertugas mengambil gambar utk aku punye department..PR. So, aku kt sana sbg penyebuk lah...heheheh...Tapi aku berkesempatan gak snap pic aku 2-3 as kenangan...aku and my PA...AKMAL...sian dia jadi PA aku pada hari ini. aku telah mendera dia utk temankan aku berjalan snap pic kaki-kaki pancing semua. Sempat gak snap ngan Y.Bhg. Tan Sri Samsudin Osman, Presiden Perbadanan Putrajaya. Terima kasih kpd pegawai berita..kak MOna Fairuz atas jasa dia.....

Utk all my frenz...layan laaa pic neh...enjoice kay


Friday, 19-Jan-2007 13:00 Email | Share | | Bookmark
aku....

aku..@genting
aku@kampung
aku@genting lagi
View all 6 photos...
aku dulu dan kini...camtu gak!! bile nk kurus ne...huhuhu...utk tatapan all my frenz yg lama giles x jumpa...rindu kt korang. Aku skang tgh buat2 busy dgn pesta flora 2007...korang datang laaa Putrajaia nanti ader perarakan kereta berhias 27/01/2007....datang jgn x datang....inform aku tau nk datang....hehehehehhe

ieta datang laaa cnie jumpa ann....


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net